Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Final Four 2024: «Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Εργκίν Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Final Four 2024: «Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Εργκίν Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ένα θερμό επεισόδιο με ορισμένους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε κατά την διάρκεια της άφιξης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague.

Συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague είδε ορισμένους οπαδούς της προσεχής αντιπάλου του «τριφυλλιού» Φενέρμπαχτσε να τον αποδοκιμάζουν.

Ακολούθησε, μάλιστα, ένταση προς τον προπονητή του «τριφυλλιού», συμπατριώτη τους, αλλά και μεγάλο τους αντίπαλο, λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ενώ στο στόχαστρο τους μπήκε τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και ένα μέλος της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, οι απειλητικές διαθέσεις τους τους οδήγησαν και εντός του λόμπι του ξενοδοχείου, όπου και επενέβη η ασφάλεια.

Λίγη ώρα αργότερα, οι άνθρωποι της Euroleague απολογήθηκαν στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν για το επεισόδιο, με τον Τούρκο τεχνικό να δέχεται και τη συγνώμη της αστυνομίας του Βερολίνου.

Μάλιστα, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των πρασίνων, βρέθηκε και ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος με εντολή και εποπτεία της πρέσβειρας, Μάρας Μαρινάκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις