Αθλητικά

Final Four Euroleague: Ο Γιάννης Βρούτσης θα δει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξεκινούν απόψε την προσπάθειά τους στο Final Four της Euroleague και στην “Uber Arena” θα βρίσκεται και ο Γιάννης Βρούτσης.

Η ώρα της… αλήθειας έφτασε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους “αιώνιους” να δίνουν… μάχη στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague, κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα. Την προσπάθειά τους θα παρακολουθήσει ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αρμόδιος υπουργός για τον αθλητισμό βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο και την Παρασκευή θα μπει στην “Uber Arena” για να παρακολουθήσει τα Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός.

Ο κ. Βρούτσης θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (27.05) από το Βερολίνο κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το μικρό και το μεγάλο τελικό της Euroleague, που θα γίνουν την Κυριακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα