Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γόντικας: Θα ασχοληθώ με τον Πρίγκιπα μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στήριξε απόλυτα τον Φερέιρα ενώ αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις συζητήσεις με την Arboris.

Εποχή Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό – 22 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το deal

Προπονήθηκε ο Πετρόπουλος και υπολογίζεται από τον Φερέιρα

Ο Δημήτρης Γόντικας φιλοξενήθηκε στον Sentra FM και μίλησε…

Για τον Φερέιρα: Πίστευα πως έχει την δυνατότητα να αναμορφώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τις κουβέντες που είχαμε, από τον τρόπο που εμφανίστηκε πέρσι το δίμηνο μέχρι το ντέρμπι του Καραϊσκάκης. Κρίναμε πως ήμασταν υποχρεωμένοι να έχει την ευκαιρία ο Φερέιρα να στήσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και να το υλοποιήσει.

Για τον δικό του ρόλο:
Οταν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα το αντικείμενο, εσύ απλώς καλείσαι να υλοποιήσεις τις εισηγήσεις τους.

Για το αν σκέφτηκε μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη να αλλάξει τον προπονητή:
Οχι, ούτε στιγμή. Ο λόγος που δεν το κάναμε ήταν συγκεκριμένος. Τα επεισόδια συνέβησαν σε μικρό διάστημα μετά την προετοιμασία. Θεωρούσαμε ότι ο άνθρωπος έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει σε αυτό που σήμερα βλέπουμε Επίσης, δεν δημιούργησε αυτός την ομάδα, σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι.

Για το αν κάνει η ομάδα “κοιλιά” αν θα χρεωθεί στον προπονητή:
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τι μπορεί να γίνει. Στο βαθμό που όμως συμμετέχουμε στην επόμενη μέρα θα στηρίξουμε τις επιλογές του Φερέιρα.Η πρόθεσή μας είναι να τον στηρίξουμε, ακόμη κι αν βρεθούμε να δεχόμαστε επικρίσεις. Γίναμε συγκεκριμένες συζητήσεις με Φερέιρα να αναλύσουμε τους λόγους που η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ένας από τους λόγους είναι ότι συγκεντρωθήκαμε αργά ως ομάδα. Από κει και πέρα η δουλειά που γίνεται θέλει βάθος χρόνου για να χει αποτέλεσμα.
 
Για το εάν θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ επί πρίγκιπα: Δεν γνωρίζω εάν οι διαδικασίες θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα, δεν έχω κουβεντιάσει με τον Τσάκα, δεν γνωρίζω τις προθέσεις των νέων ιδιοκτητών. Είμαστε σε συζητήσεις και με την Arboris, ακόμη και σήμερα για να δούμε πως επιθυμούν να συνεχίσουν, με βάσει την κατάληξη αυτών των συζητήσεων, θα προχωρήσουμε την ενημέρωση στο Δ.Σ. Με ενδιαφέρουν τα γεγονότα, ενημερώνομαι από τον κ. Γεωργόπουλο ότι έχει υπογραφεί το MOU, αλλά το MOU περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένα βήματα.
Είμαι υποχρεωμένος όσο είμαι εδώ να προσπαθώ να διατηρώ την λειτουργία της ομάδας, από την στιγμή που έρθει ο κ. Βέργης και μου πει είμαι ο νέος ιδιοκτήτης και ιδού τα έγγραφα που το αποδεικνύουν, τότε θα ασχοληθώ. Οι εργασίες πάνε σε άλλο επίπεδο και ακολουθήσουν τα στάδια εκείνα που θα υλοποιούν την συμφωνία. Αυτό που βλέπω είναι σημαντική αλλαγή σε δύο τομείς: Με ποιον τρόπο παίζουμε φέτος και στην ομοιογένεια της ομάδας όπως στην  Τούμπα. Αυτό που μας χαροποιεί είναι το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών.
 
Για το πρωτάθλημα: Αυτός είναι ο στόχος. Εάν ο ΠΑΟ συνεχίσει να αγωνίζεται όπως σήμερα τότε θα τον πετύχει.


Για την διαιτησία:
Το κριτήριο για τις αποβολές πρέπει να είναι ίδιο για όλου. Κατά την άποψή μου, υπάρχει μια ελαφρά βελτίωση στους διαιτητές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σφάλματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε