Σάββατο, 25 Μαΐ
22oC Αθήνα

H μεγαλύτερη ημέρα… μέχρι την επόμενη! Κόστα Ρίκα – Ελλάδα (23.00)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Εθνική ομάδα έχει γράψει ιστορία με την πρόκρισή της στους “16” του Μουντιάλ αλλά οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εκεί. Ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς θέλουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, να νικήσουν την Κόστα Ρίκα και να ξαναβγάλουν τον κόσμο στους δρόμους. Στις 23.00 στο Ρεσίφε η σέντρα του μεγάλου μάτς (LIVE ΝewsIt/ ΝΕΡΙΤ).

Όλη η Ελλάδα περιμένει το σημερινό ματς της Εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα για τους “16” του Μουντιάλ. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% και να προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση. Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην τρομάζει, όμως η παρουσία της Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων έδειξε τις δυνατότητες της ομάδας του Πίντο.

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής, ΦΩΤΟ REUTERS

Οι διεθνείς θέλουν να ξαναβγάλουν τους Έλληνες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους “8”. Η επιτυχία είναι δεδομένη αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα βρίσκεται στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ο Σάντος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Παναγιώτη Κονέ. Η ενδεκάδα που δοκίμασε όλες αυτές τις ημέρες είναι αυτή που αγωνίστηκε στο ματς με την Κόστα Ρίκα (από το 11′ και μετά).

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας

Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Από την άλλη η Κόστα Ρίκα που για δεύτερη φορά στην ιστορία της έφτασε στους “16” ενός Μουντιάλ, εμφανίζεται ως φαβορί λόγω της εξαιρετικής της απόδοσης στους ομίλους. Ο Τζόελ Κάμπελ είναι το αστέρι της. αλλά το βασικό χαρακτηριστικό της είναι η ομαδικότητα.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κόστα Ρίκα

Κέιλορ Νάβας, Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ζούνιορ Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ, Μπολάνιος.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στο Μουντιάλ που η Εθνική ομάδα δεν θα παίζει… εκτός έδρας. Στα προηγούμενα 3 ματς οι αντίπαλοι είχαν πάρα πολλούς φιλάθλους στο πλευρό τους, ενώ σήμερα δεν περιμένουμε περισσότερους από 5.000 Κοσταρικανούς.

Μουντιάλ 2014: “Έλαμψε” ο Ροντρίγκες! Ιστορική πρόκριση της Κολομβίας (VIDEO)

Ave Cesar! Στους “8” του Μουντιάλ η οικοδέσποινα Βραζιλία – Δύσκολη νίκη επί της Χιλής με 3-2 στα πέναλτι

«Έντυσαν» κεντρικό κτήριο στη Λευκωσία με τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία

Το βίντεο των φιλάθλων της Κόστα Ρίκα για την Ελλάδα

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε