Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η… μέρα του Πράνιτς – “Τελειώνει” του Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό

Ημέρα εξελίξεων με Πράνιτς
Ημέρα εξελίξεων με Πράνιτς

Την Πέμπτη φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης θα έχει μία ακόμα συνάντηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Οριστική συμφωνία με Ατζαγκούν

Η πλευρά του Πράνιτς είχε το προηγούμενο διάστημα συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ούτως ώστε να πάρει την ελευθέρας του και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, η οποία, σύμφωνα και με τον Τύπο της Πορτογαλίας, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πράσινη”, ο Κροάτης μέσος, μαζί με τον μάνατζέρ του θα έχει την Πέμπτη ένα ακόμα ραντεβού με τη διοίκηση των “λιονταριών”, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελικό.

Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ατζαγκούν. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τους Ντόλφινς, που αποδέχθηκαν την πρόταση των 100.000 ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης). Ο 20χρονος Νιγηριανός μέσος αναμένεται να στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα…

Σάνι: Με θέλει ο Παναθηναϊκός

Παρουσιάστηκαν οι… νέοι “πράσινοι” – Νταμπίζας: Ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός

Αλλάζει ονομασία – Από “Απήλιον”… “Γ. Καλαφάτης”

Διαψεύδουν Παναθηναϊκός και Τσακίρης για… εμπλοκή με “Απήλιον”

Πρόβλημα στην συμφωνία Παναθηναϊκού – Τσακίρη για το “Απήλιον”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε