Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

KAE Παναθηναϊκός: «Εξοργισμένος ο κόσμος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στα όρια της νομιμότητας»

KAE Παναθηναϊκός: «Εξοργισμένος ο κόσμος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στα όρια της νομιμότητας»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 91-89 από την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία και ειδικά για ένα εξόφθαλμο φάουλ στον Μπέικον, που δεν δόθηκε σε μία κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Το ματς διεκόπη μάλιστα για λίγα λεπτά, από ένταση στην κερκίδα, μετά το λάθος των διαιτητών, και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πλέον τις επόμενες κινήσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντού, στη Nova, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις για τη διαιτησία

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε.

Επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από αύριο το πρωί, από σήμερα το βράδυ για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Και το κυριότερο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις