Αθλητικά

Mίλαν – Κάλιαρι 5-1: Επίδειξη δύναμης από τους «ροσονέρι»

Η Μίλαν κέρδισε 5-1 εντός έδρας για την 36η αγωνιστική της Serie A, με τους «ροσονέρι» να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Η Μίλαν εζήλωσε τη δόξα της συμπολίτισσας Ίντερ, που «φιλοδώρησε» με πέντε γκολ την Φροζινόνε το βράδυ της Παρασκευής και τη… ζήλια των «Ροσονέρι» πλήρωσε η άτυχη Κάλιαρι.

Οι Λομβαρδοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το συγκρότημα της Σαρδηνίας, το οποίο συνέτριψαν με 5-1 στο «Σαν Σίρο» κι έφτασαν στους 74 βαθμούς, αφήνοντας τους «Ροσομπλού» στο άγχος του υποβιβασμού που προσδίδει η 15η θέση.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 35΄ με τον Μπενασέρ, για να διπλασιάσει στο 59΄ ο Πούλισικ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νάντεζ μείωσε ξαναδίνοντας ελπίδα στην Κάλιαρι, αλλά αυτή αποδείχθηκε βραχύβια.

Στο 74΄ ο Ράιντερς ξανάδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, για να γράψει το 4-1 ο Λεάο στο 83΄ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του ο Πούλισικ στο 87΄.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (11/05/24) στην Serie A

Φροζινόνε-Ίντερ 0-5

Νάπολι-Μπολόνια 0-2

Μίλαν-Κάλιαρι 5-1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS