Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

NBA: Δημοσίευμα «καίει» τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς με κατηγορίες για ρατσισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις

NBA: Δημοσίευμα «καίει» τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς με κατηγορίες για ρατσισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις
ΑΠΕ

Σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του ιδιοκτήτη των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, με την ομάδα από το Φοίνιξ να απαντάει μέσω ανακοίνωσης στον δημοσιογράφο του ESPN, που έφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Στη… δύνη του κυκλώνα οι Φοίνιξ Σανς. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόρνταν Σουλτζ, το ΝΒΑ ετοιμάζεται να κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμπερτ Σάρβερ για ρατσισμό, σεξισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατ’ εξακολούθηση!

Το ΝΒΑ φέρεται να έχει αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξει αυτές τις κατηγορίες κι έτσι να απομακρύνει για πάντα τον Σάρβερ από το κορυφαίο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι το 2014 είχε τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό ο τότε ιδιοκτήτης τον Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, λόγω ρατσιστικών σχολίων, με την Λίγκα να τον εξαναγκάζει να πουλήσει την ομάδα στον Στιβ Μπάλμερ.

Η αντίδραση-απάντηση των Σανς στο δημοσίευμα του δημοσιογράφου του ESPN δεν άργησε να έρθει.

Οι «ήλιοι» χαρακτήρισαν αβάσιμους τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης και ρατσιστικής συμπεριφοράς του Σάρβερ, ενώ αποκάλυψαν ότι έχουν έγγραφα στην κατοχή τους και ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων που έρχονται σε αντίθεση με τα όσα καταλογίζουν στον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Παράλληλα, κάλεσαν άπαντες να αποφύγουν τις βιαστικές κρίσεις, τονίζοντας πως τα συγκεκριμένα ψεύτικα στοιχεία έχουν ως στόχο να πλήξουν τους Σανς και την ηγεσία τους. Ο ίδιος ο Σάρβερ προέβη σε μια δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι είναι σοκαρισμένος για τους ισχυρισμούς του ESPN, ενώ ξεκαθάρισε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις