Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Να γίνουν τα τελευταία λεπτά με τον Πανθρακικό ζήτησε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την διεξαγωγή των τελευταίων λεπτών στον αγώνα με τον Πανθρακικό ζήτησε η ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ, ενώ υποστήριξε πως πρόθεση του διαιτητή Τριτσώνη ήταν ο υποβιβασμός της “Ένωσης”.

Τις όποιες ελπίδες έχει για να μείνει στην Superleague διεκδικεί μέχρι τέλους η ΑΕΚ, όπως φάνηκε και στην εκδίκαση της έφεσης που έγινε την Τετάρτη στην ΕΠΟ.

Παρουσία των Κωστή, Σεραφείδη, Γιαννίση και Καπετανόπουλου, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε εκ νέου ότι κακώς διεκόπη οριστικά το ματς και έβαλε ξανά εναντίον του Σταύρου Τριτσώνη.

Ο Γρηγορίου έφερε ως παράδειγμα το περσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με διαιτητή τον Κάκο όταν είχαν γίνει τρεις συσκέψεις έως ότου διακοπεί οριστικά. Παράλληλα υποστήριξε πως ο Τριτσώνης διέκοψε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό «επειδή βρήκε φθορές που δεν υπήρχαν» (μιας και είχαν αποκατασταθεί).

Εκτός αυτού ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ στάθηκε και στην αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη» (που δεν διαψεύστηκε από κανέναν, όπως ανέφερε) σύμφωνα με την οποία ο διαιτητής συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον Θανάση Μπριάκο.

Παράλληλα τόνισε πως: «προφανώς έπαιρνε εντολές από ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν δρομοδείκτες της ΑΕΚ», ενώ δεν δίστασε να σημειώσει πως «αίσθησή μου είναι ότι ήθελε να διακόψει το ματς για να υποβιβαστεί η ΑΕΚ. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί ένας διαιτητής να κρίνει μόνος του το μέλλον μιας ομάδας». 

Τέλος, όπως ανέφερε, ο λόγος διακοπής που ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν αφορά στα επεισόδια αλλά τις φθορές ενώ έχουν προηγηθεί περιπτώσεις, όπως η περσινή στο Άρης-Αστέρας με το μπουκάλι στη βοηθό Κουρομπύλια, όπου έχει ανατραπεί το φύλλο αγώνα.

Με αυτή την υπερασπιστική γραμμή η ΑΕΚ ζήτησε να διεξαχθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα -ή στη χειρότερη περίπτωση να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών (που θα την απαλλάξει τουλάχιστον από το -2 την επόμενη χρονιά).

Η απόφαση αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Δέλλας: Η ΑΕΚ θα επιστρέψει

Μελισσανίδης: Θα έμπαινα σε μία ΑΕΚ “καθαρή” και με γήπεδο

Καραλής: Φτάσαμε να παλεύουμε μόνοι μας…

Βολές κατά πάντων από Κωνσταντόπουλο: Νιώθαμε σαν πειραματόζωα!

“Δεν έχει σχέση η NOVA με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ”

Την Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση της ΑΕΚ

Παυλής: Πάντα στο πλευρό σου, ΑΕΚ!

Δάκρυα για 89 χρόνια ιστορίας – Επιτρέπεται να πέσεις… επιβάλλεται να σηκωθείς!

ΑΕΚ: Η “μαρμαρωμένη” βασίλισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε