Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Νιόπλιας: “Θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκου μίλησε για τα επόμενα στάδια της προετοιμασίας της ομάδας, τις μεταγραφικες κινήσεις και τους στόχους, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία.

Οι νταμπλούχοι αναχώρησαν για το Κιτσμπίχελ, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, αλλά ο Νίκος Νιόπλιας παραδέχθηκε ότι το τελικό “μοντάρισμα” της ομάδας θα γίνει στην Αμερική, όπου θα λάβει μέρος σε “δυνατά” φιλικά παιχνίδια.

“Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμα καλύτερο”, δήλωσε ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος γνωστοποίησε ότι έχει δώσει την έκθεση του στην διοίκηση της ομάδας και ότι: “Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα “θέλω” του προπονητή”.

Κρίσιμο 48ωρο για Γκαλάς

Ο Νιόπλιας στάθηκε στην απώλεια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, την οποία χαρακτήρισε “σημαντική”: “Πήραμε στη θέση του έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή (σ.σ Γκοβού) και τώρα προσπαθούμε να πάρουμε έναν κεντρικό αμυντικό. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες από την ομάδα και θα πρέπει να αντικατασταθούν. Βέβαια, το “αν” δεν χωράει στο ποδόσφαιρο. Αν φύγει ο Λέτο, αν φύγει ο Νίνης. Με αυτά τη λογική θα έπρεπε να είχαμε πάρει 10 στόπερ. Τίποτε από αυτά δεν έχει γίνει”, τόνισε.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε και για το στάδιο της προετοιμασίας, επί αυστριακού έδαφους, το οποίο υπογράμμισε ότι δεν είναι το βασικό. “Στην Παιανία έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο. Στο εξωτερικό πάμε αναγκαστικά για να δώσουμε φιλικά με δυνατές ομάδες, με ομάδες που είναι πιο έτοιμες. Το τελικό μοντάρισμα θα γίνει στην Αμερική, όπου θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε