Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κοιτάει… ψηλά στα μετεγγραφικά

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει με σημαντικές μετεγγραφές τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι και στο προσκήνιο έρχονται τα ονόματα των Βαλμπουενά και Βούτσινιτς

Μαρινάκης και Μίτσελ αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα, να “σφραγίσουν” τη συνέχεια της συνεργασίας τους, αλλά και να μιλήσουν… μετεγγραφικά.

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη για τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” και θα παραδώσει τη σχετική λίστα στον Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών απ’ την πλευρά του είναι διατεθειμένος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και ανάμεσα στις κινήσεις του θα είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και δύο από το… πάνω ράφι.

Ένας από τους παίκτες που φέρονται να εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Μαρσέιγ (έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Νιούκαστλ).

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία αναφέρουν ότι η προοπτική του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος το καλοκαίρι θα φύγει από τη Γιουβέντους.

Διαβάστε ακόμα…

Απάντηση Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ: Μη ρίχνουν άλλο λάδι στη φωτιά

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε