Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Πελέ, «έκλεισε» ο Αυλωνίτης

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Πελέ, «έκλεισε» ο Αυλωνίτης

 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να… σαρώνει στην εγχώρια αγορά αφού μετά τον Πελέ του Εργοτέλη, ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον Αυλωνίτη , ο οποίος ήταν μια ανάσα από την ΑΕΚ.

 Ο Πελέ είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο Πορτογάλος μέσος θα εισπράξει συνολικά, αν εξαντλήσει το συμβόλαιο… 1,1 εκατ. ευρώ και ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του περίπου 500.000 ευρώ.

Ο Πελέ θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, το οποίο είναι με την Καλλονή στις 4 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο, σύμφωνα με την «Sportday».

Η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει με αυτήν της Νέας Σμύρνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι χρήματα θα πάρει η δεύτερη. Ο 23χρονος στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών και με κλιμακωτές αποδοχές θα καρπωθεί συνολικά -χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους- 750.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως για τον Αυλωνίτη ενδιαφερόταν έντονα η ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Στην 44η θέση στον κόσμο ο Μίτσελ

Θρύλος των ρεκόρ, “σκόρπισε” τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη!

Μαρινάκης: Να φτιάξουν ομάδες και να σταματήσουν την λάσπη

Μίτσελ: Παίζουμε πολύ καλά αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε