Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ομιλία Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ: “Να αναλάβετε τις ευθύνες σας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Παρών ήταν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος τους μίλησε…

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αφού είχε μία μίνι συνάντηση με τον Κετσπάγια, παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και μίλησε στους παίκτες για όσα συνέβησαν με τον Ολυνμπιακό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, τους μετέφερε την στήριξη της διοίκησης, αλλά παράλληλα τους έθεσε προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας.

“Δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας, μετά από μία ήττα. Πάντα φταίνε όλοι. Πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες που σας αναλογούν, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη. Η ομάδα είναι εντός στόχων και όλοι οφείλουμε να παλέψουμε. Εσείς και ο προπονητής σας, μαζί, πρέπει να δείτε όσα έφταιξαν και να τα διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.

Από την μεριά μας εξακολουθούμε να σας πιστεύουμε, όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Προσπαθούμε να σας έχουμε λυμένα τα προβλήματα. Εσείς πρέπει να είστε μαζί και να στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί θα δώσετε τις απαντήσεις και θα βγείτε απ’ το πρόβλημα. Πάνω απ’ όλους μας είναι η ΑΕΚ”, τους τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε