Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Οριστικό! Ο Τζεντίλε είναι παίκτης του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έρχεται στον Παναθηναϊκό. Η συνάντηση του παίκτη με την Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε θετικά για το «τριφύλλι», αλλά και για τον παίκτη που ήθελε να ντυθεί στα «πράσινα» όπως και ο πατέρας του Νάντο.

Η ιταλική ομάδα αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού επιβεβαιώντας και την προ ολίγων ωρών δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που περίμενε ευχάριστες εξελίξεις.

Ο παίκτης θα ξαναέρθει στην Αθήνα και μάλιστα άμεσα για να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελε. Ο 24χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ΕΑ7 Μιλάνο και έτσι η υπόθεση ολοκληρώνεται όπως ήθελαν οι «πράσινοι».

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός τον ήθελε δικό του με συμβόλαιο. Γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολο να αφαιθεί ελεύθερος υπήρχε η σκέψη να τον φέρει στην Αθήνα ως το τέλος της σεζόν, αρχικά ως δανεικό και στο τέλος της σεζόν να μιλούσε με την ιταλική ομάδα για την απόκτησή του. 

Ο διεθνής Ιταλός μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πήγε στην Ιταλία για να μιλήσει για την αποδέσμευσή του παίρνοντας πάνω του το θέμα. Το ραντεβού με τη διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο έγινε σήμερα και το αποτέλεσμά της ήταν ιδανικό για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης ενημέρωσε την πρώην πλέον ομάδα του για την πρόταση του «τριφυλλιού» και πως θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και το ραντεβού τελείωσε αισίως.

Ο παίκτης συνεχίζει την καριέρα του λοιπόν στην ομάδα στην οποία διέπρεψε ο πατέρας του Νάντο που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με το «τριφύλλι».

Ο Νάντο Τζεντίλε ήθελε πολύ να αγωνιστεί ο γιος του στον Παναθηναϊκό, εμπιστεύεται την οικογένεια Γιαννακόπουλου με την οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση και φυσικά είχε κομβικό ρόλο στην επίτευξη της μετεγγραφής.

Απομένει λοιπόν να υπογράψει το… πράσινο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2019 (1.5+1)! Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Πιθανότατα θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή της ομάδας που θα επιστρέφει από την Ιταλία. Την Τετάρτη (21/12) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζε τη Μιλάνο για την Α’ φάση της Ευρωλίγκας, στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε