Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ούτε τώρα ο Άρης!

Ούτε τώρα ο Άρης!

Ο Άρης είναι η μοναδική της Superleague που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα. Έχασε πέναλτι ο Αγκάνθο.

To LIVE του αγώνα

Ματς με λιγοστές φάσεις ήταν αυτό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Superleague. Ο Άρης απείλησε με τον Μανιά στο 25΄, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Αστέρα έπαιξαν… βόλεϊ με κεφαλιές μετά το κόρνερ και ο Σέτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως σταδιακά ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και κέρδισε πέναλτι στο 59΄ όταν ο διαιτητής λανθασμένα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Κοντοέ στον Αγκάνθο. Ο επιθετικός του Άρη ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αγκάνθο πήρε το… αίμα του πίσω στο 65΄ όταν εκμεταλλευόμενος το κόρνερ του Τάτου και την κακή αντίδραση του Ερνάντεζ έφερε με κεφαλιά το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια οι “κίτρινοι” ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη καθώς ο Μανιάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Ερνάντεζ σε τετ α τετ στο 90΄.

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (88΄ Κοτσαρίδης), Σουνάς (67΄ Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (72΄ Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72΄ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64΄ Πολ), Ντε Μπλάσις (85΄ Χουάνμα), Μπαράλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε