Αθλητικά

Παίζουν στο ντέρμπι Ζιλμπέρτο και Νίνης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σωτήρης Νίνης έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και τέθηκαν στην διάθεση του Νιόπλια.

Ο Βραζιλιάνος μέσος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αφού έδειξε ότι είναι 100% έτοιμος. Ο Νίνης πιθανότατα θα ξεκινήσει στον πάγκο και ανάλογα με την πορεία του ματς θα χρησιμοποιηθεί.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα η μόνη αλλαγή σε σχέση με αυτή που έπαιξε στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναμένεται να είναι ο Λέτο που θα πάρει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ