Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χάνει Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου ο Μέντες

Τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού απέναντι στις δύο ομάδες του Βόλου θα χάσει ο Νταβίντ Μέντες που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Νταβίντ Μέντες αισθανόταν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων και την Δευτέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μικρή μυϊκή ρήξη στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολλανδός μέσος θα χρειαστεί 4-5 μέρες για να επιστρέψει στην δράση και θα απουσιάσει από το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και από το επόμενο με τη Νίκη Βόλου για τη Σούπερ Λίγκα. 

Ζέκα: Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου

“Μάχη” Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού παρουσία του Χιου Ντάλας

Χαμόγελα για την ανατροπή, εκνευρισμός για τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα