Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παραιτούνται τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Παραιτούνται τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έφτασε στον… πάτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ετοιμάζονται να παραιτηθούν αν και πλέον είναι αργά.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι εξαφανισμένη μετά το 75ο λεπτό του αγώνα με τον Πανθρακικό. Μέλη του ΔΣ σκέφτονται την παραίτηση αν και, πλέον, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ο Αλέξης Αλεξίου πριν από λίγες ημέρες μπήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά χωρίς να λάβει μέρος σε καμία απόφαση είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Ο πρώτος που γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει στο ΔΣ είναι ο Χαράλαμπος Τσαντίλας.

“ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Γράφαμε με τον τίτλο «Αιδώς Αργοί».

Όλα τα τζίνια του κακού σε αγαστή συνεργασία, συνεννόηση, πιο απλά διατεταγμένη υπηρεσία, κατεδαφίζουν με τον πιο επιστημονικό, διεστραμένο τρόπο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Και αφού ιστορούσαμε τα βάσανα, τα εγκλήματα και τα πειράμματα των ορατών και αόρατων ιδιοκτητών… ΤΟΝΙΖΑΜΕ ότι όλα τα παραπάνω συνιστούν οργανωμένο, ολοκληρωτικό, ψυχολογικό, οικονομικό και διοικητικό πόλεμο… ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ όλους τους φιλάθλους – παλαίμαχους, ανοργάνωτους, οργανωμένους, όλα τα κλαμπ σε ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ λύσεις για όλα τα θεμελιώδη προβλήματα της ομάδας οικονομικά, διοικητικά, γηπεδικά, σχέσεις ερασιτεχνικής – ΠΑΕ. Για όλα ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΑΜΕ ότι κινδυνεύουν για πρώτη φορά όλα τα συμφέροντα φανερά και κρυφά που κρατάνε δέσμια την ομάδα. Κινδυνεύουν όλοι όσοι την ξέσκισαν με όλους τους τρόπους. Η ΑΕΚ δεν είναι «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ».

Στο τελευταίο ΔΣ κατάθεσα την πρόταση (είναι γραμμένη στα πρακτικά του ΔΣ) ότι οι Μεγαλομέτοχοι οφείλουν να βγουν μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό με γραπτή δήλωση να αναλάβουν το σύνολο των χρεών που οι ίδιοι δημιούργησαν και να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορίας της. Αντί λοιπόν να πράξουν το αυτονόητο, αυτοί πήδηξαν στη θάλασσα πρώτοι από όλους αδιαφορώντας για ακόμα μια φορά για την τύχη αυτής της ομάδας. Παραιτούμαι από αυτό το ΔΣ χωρίς να μπορέσω να αποτρέψω την καταστροφή που είχε προαποφασίσει όλη αυτή η παρέα που διοικούσε και κατέστρεψε την αγαπημένη όλων των Ελλήνων. Το πρόβλημα με την ΑΕΚ δεν είναι μόνο το οικονομικό. Κυρίως είναι πολιτικό – ιστορικό – πολιτισμικό και αφορά το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ που αυτή την περίοδο βάλλεται από παντού και με όλους τους τρόπους.

Με τιμή,

Χαράλαμπος Τσαντίλας».

Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος!

Φωτογραφία με τον αιμόφυρτο γενικό αρχηγό του Πανθρακικού

Ρίξτε την ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική!

Σε ξενοδοχεία και συγγενείς διανυκτέρευσαν οι παίκτες της ΑΕΚ – Φοβούνται να πάνε στα Σπάτα

Δέλλας: Ζητώ συγγνώμη από τον αγνό κόσμο της ΑΕΚ

Το ξέσπασμα του Δέλλα στο τηλεφώνημα του… άφαντου Δημητρέλου

Αποκλειστικό NewsIt: Το φύλλο αγώνα που καταδικάζει την ΑΕΚ!

“Κιτρινόμαυρη” τραγωδία! – Ο Πανθρακικός και 100 χούλιγκανς υποβιβάζουν την ΑΕΚ

Ανατριχίλα! – Συγκλονιστικές εικόνες απ΄το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 29ης αγωνιστικής (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε