Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πράσινο “όχι” στον Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γόντικας απάντησε αρνητικά, με επιστολή του στον Νικόλα Πατέρα, στην πρόταση που είχε κάνει ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Γουίλιαμ Γκαλάς.

Ο Πατέρας είχε προτείνει να δώσει 500.000 ευρώ ετησίως έστι ώστε να πειστεί ο Γκαλάς να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η πράσινη ΠΑΕ απάντησε με επιστολή προς τον τέως πρόεδρο του συλλόγου λέγοντας του ότι αν επιθυμεί να δώσει χρήματα στην ομάδα να το κάνει με τη μορφή χορηγίας και όχι για να καλύψει το συμβόλαιο ενός παίκτη.

Η επιστολή του Δημήτρη Γόντικα:

“Αγαπητέ Νίκο,

Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση όμως, για λόγους τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφόσον έχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε