Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στέλνουν τον Εσιέν στον Ολυμπιακό!

Στέλνουν τον Εσιέν στον Ολυμπιακό!

Δημοσιεύματα από την Αγγλία, την Πορτογαλία και Γαλλία εμφανίζουν τον Γκανέζο μέσο, Μικαέλ Εσιέν πως βρίσκεται μια “ανάσα” από τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα το talksport.com και το blacksportsnet.com αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως ο Εσιέν θέλει να αποχωρήσει από τους «Μπλέ» του Λονδίνου και σκέφτεται πολύ σοβαρά να προτιμήσει τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά σαν επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Εσιέν δεν είχε δηλωθεί καθόλου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και σε περίπτωση που αποκτηθεί από τους Πειραιώτες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Ο Αφρικανός μέσος έχει προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά όπως αναφέρει και η Πορτογαλική A Bola δεν αποκλείεται να προτιμήσει αυτή των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς υπάρχει και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Εσιέν δεν είχε δηλωθεί καθόλου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και σε περίπτωση που αποκτηθεί από τους Πειραιώτες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Ο μάνατζερ του Εσιέν, Φαμπιάν Πιβετεάου, μιλώντας στο ράδιο «RMC» δήλωσε: «Ο Εσιέν μπορεί να φύγει από την Τσέλσι. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που παίζουν στο Champions League, έχουν ενημερωθεί και η κατάσταση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 10 μέρες. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Εσιέν δεν είναι στην λίστα των παικτών που παίζουν στο Champions League με την Τσέλσι, οπότε μπορεί να παίξει στην διοργάνωση με κάποιο άλλο σύλλογο» .

Ανακοίνωσε Πελέ ο Ολυμπιακός

“Κλείνει” Μπακάκη ο Ολυμπιακός – Φήμες και για Σταφυλίδη

“Υπογράφει άμεσα στον Ολυμπιακό ο Ταταρουσάνου”

Μίτσελ: Πρώτα τους έπεισα και μετά έγινα “αφεντικό”

Ο Μίτσελ ζήτησε απ’την Ατλέτικο τον Ρομπέρτο! “Κλεισμένος” ο Ταταρουσάνου

Μίτσελ κατά Μπλάτερ!

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε