Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες

Το απόγευμα της Τρίτης  ή το αργότερο την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τσόρι Ντομίνγκες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ακολουθεί ο Αμαλφιτάνο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για διετές συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Αργεντίνος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη χώρα μας την Τρίτη για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του με τις τυπικές λεπτομέρειες. Αν ο παίκτης έρθει την Τρίτη, τότε την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει τελικά στη χώρα μας μία μέρα αργότερα, την Τετάρτη.

Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση, παρά τα δημοσιεύματα από Ισπανία μεριά πως η Μάλαγα θα προσπαθήσει να κάνει τη ρελάνς και να αποκτήσει τον Ντομίνγκες. Ο έμπειρος μέσος έχει κάνει την επιλογή του και αυτή είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

Την ίδια ώρα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτάνο. Με τον Γάλλο υπάρχει συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να επιτευχθεί το ίδιο και με τη Μαρσέιγ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο δανεισμού, αφού αν δεν συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για αγορά, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα στραφούν σε αυτή τη λύση με οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά.

“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε