Κυριακή, 2 Ιουν.
23oC Αθήνα

Στην… έξοδο ο Σερμαντίνι – “Ψήνουν” την επιστροφή Μαυροκεφαλίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές από τους “ερυθρόλευκους” – Ψήνεται… η επιστροφή Μαυροκεφαλίδη στους Πειραιώτες

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, καθώς στη συζήτηση που έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε εισηγηθεί την παραμονή του Γεωργιανού σέντερ στο λιμάνι, ανεξαρτήτως της παραμονής του Χάινς, αρκεί να ζητούσε ένα φυσιολογικό ποσό για ανανέωση. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, ο Σερμαντίνι ζήτησε 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, οπότε αυτή τη στιγμή ο Γεωργιανός δείχνει να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Αντίθετη διαδρομή φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Έλληνας σέντερ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τους “ερυθρόλευκους” και το κλίμα… επανασύνδεσης είναι θετικό.

Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι πρωταθλητές Ευρώπης με τον παίκτη στο οικονομικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τις 900.000 ευρώ που αποτελούν τις αποδοχές του Μαυροκεφαλίδη στη Ρωσία και αν πειστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του τότε η συμφωνία θα είναι πολύ κοντά.

Διαβάστε ακόμα…

Γκιστ: Ήθελα μόνο Παναθηναϊκό!

Εξετάζει και Ντόρσεϊ για αντι-Λάσμε ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάσμε… τελείωσε – Ο Γκιστ ανανέωσε!

Τέλος ο Λάσμε από τον Παναθηναϊκό!

Το τυπικό “όχι” του Χάινς στον Ολυμπιακό

Χορός εκατομμυρίων στα… πόδια του Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε