Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Super Cup: Το αλλαγμένο «Καραϊσκάκης» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον τελικό Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Super Cup: Το αλλαγμένο «Καραϊσκάκης» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον τελικό Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, αντιμετωπίζει απόψε (16/8-22:00) τη νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη, στην παραδοσιακή έναρξη της νέας σεζόν των διασυλλογικών αγώνων της UEFA και το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»… έβαλε τα καλά του.

Το γήπεδο του Ολυμπιακού αναβαθμίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. Μάλιστα, το αποτέλεσμα που αντίκρισαν οι άνθρωποι της UEFA στο “Γ. Καραϊσκάκης”, τους εντυπωσίασε.

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για τον τελικό ανάμεσα στην αγγλική και την ισπανική ομάδα. Υπάρχουν αλλαγές στη reception, όπου τοποθετήθηκαν μεγάλες led οθόνες, δεξιά και αριστερά, με εκπληκτικά χρώματα ενώ αλλαγές έγιναν και στις σουίτες.

Υπήρξε επίσης τοποθέτηση μεγάλης Led οθόνης στον τρίτο όροφο. Αλλαγές έγιναν στον φωτισμό του σταδίου, τόσο έξω στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε αίθουσες, όπως σε εκείνη της συνέντευξης Τύπου, ενώ έγιναν παρεμβάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο, οι οποίες κάποιες μπορεί να μην είναι ορατές, αλλά έχουν εκσυγχρονίσει το στάδιο.

Εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη της UEFA

Τα στελέχη της UEFA εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα του γηπέδου του Ολυμπιακού και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το «Καραϊσκάκης».

Ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία, νέα μάτριξ, high tech τεχνολογία, δημιουργούν ένα νέο εντυπωσιακό σκηνικό κι αυτό ενθουσίασε τα στελέχη της UEFA.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι εξαιρετική, κάτι που εντυπωσίασε και τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναβάθμιση του «Καραϊσκάκης»

1.Περιμετρικά του γηπέδου έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα και θα γίνεται προέλεγχος. Δεύτερος έλεγχος θα γίνεται σε κάθε θύρα του “Καραϊσκάκης”.

2. Στο χώρο του P3,έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα, χωρητικότητας 1000 ατόμων, όπου η UEFA θα δεξιωθεί τους επίσημους πριν από την έναρξη του τελικού.

3.Ένα τμήμα του P1 έχει μετατραπεί σε TV Compoud. Πολλά βαν τηλεοπτικών δικτύων του εξωτερικού έχουν σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς η εικόνα θα «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο.

4. Η UEFA έχει τοποθετήσει όλες τις σημάνσεις που θυμίζουν σε όλους ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται ο τελικός του UEFA Super Cup.

5. Στον χώρο ανάμεσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και στην αίθουσα εργασίας Τύπου έχουν τοποθετηθεί ψηλά τραπέζια και ψηλές καρέκλες ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να έχουν ένα σύντομο γεύμα.

6.Η UEFA έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις στον χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη. Τα έχει «ντύσει» με χρώματα της ομοσπονδίας και με φωτογραφίες με τα σήματα της Σίτι και της Σεβίλλης, των δύο φιναλίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις