Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Superleague: Ευκαιρία του ΠΑΟΚ για προσπέραση – «Καίγεται» για βαθμούς ο Άρης στο Φάληρο

Superleague: Ευκαιρία του ΠΑΟΚ για προσπέραση  – «Καίγεται» για βαθμούς ο Άρης στο Φάληρο
ΦΩΤΟ Intime

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (21/1) η 23η αγωνιστική της Superleague και τα βλέμματα πέφτουν στις «μάχες» που αφορούν την 2η θέση της βαθμολογίας.

Ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ έχει ο ΠΑΟΚ και να βρεθεί μόνος του στην 2η θέση της βαθμολογίας της Superleague. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία, μόλις 10 ημέρες μετά τη νίκη με 5-2 για το Κύπελλο Ελλάδας στο ίδιο γήπεδο, κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί ξανά, με την αντίπαλό του ωστόσο να παρουσιάζει άλλο πρόσωπο -μετά και τις προσθήκες του Ιανουαρίου- και να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός έδρας, όπως έχει δείξει. 

Στο ματς που ξεκινάει την ίδια ώρα ο Βόλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, μετά το κάζο από την Λαμία στη Ριζούπολη στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (18/2), ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Αντίθετα ο Βόλος ψάχνει τη νίκη για να μειώσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης που προπορεύεται και είναι στην 6η θέση που οδηγεί στα Play Offs, εξαντλώντας τις πιθανότητες να βρεθεί εκεί αντί των Αρκάδων. 

Το μεγάλο ματς της ημέρας είναι στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προ 10 ημερών, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατουν δύσκολα (2-1). Οι Πειραιώτες προέρχονται από τον θρίαμβο επί της Αϊντχόφεν στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League και το μυαλό τους ίσως να είναι και στη ρεβάνς, αφού η διαφορά τους από τους διώκτες τους είναι μεγάλη, ενώ ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ροτέισιον αφού το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι βαρύ.

Οι Θεσσαλονικείς στον αντίποδα θέλουν βαθμούς στη «μάχη» για την 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά για να το πετύχουν αυτό πρέπει να γίνουν η πρώτη ομάδα φέτος που δεν θα ηττηθεί στο Φάληρο.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις