Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague: Ντέρμπι «φωτιά» στην Τούμπα και «μάχες» για την παραμονή

Superleague: Ντέρμπι «φωτιά» στην Τούμπα και «μάχες» για την παραμονή
ΦΩΤΟ Intime

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (7/3) για την 25η αγωνιστική της Superleague με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα να ξεχωρίζει.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση της 2ης θέσης ξεχωρίζει στο σημερινό (7/3) αγωνιστικό πρόγραμμα της Superleague. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και αν πάρει τη νίκη θα βρεθεί δεύτερος και στο +2 από τους «κίτρινους», ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να βρεθεί ακόμα και 4ος αν η ΑΕΚ, πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα (8/3). Στον αντίποδα οι «κίτρινοι» βολεύονται και με την ισοπαλία που θα τους διατηρήσει στην 2η θέση ενόψει φυσικά και των Play Offs όπου θα κριθούν όλα.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο Φάληρο και είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ παράλληλα θέλει ιδιαιτέρως τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τη δεδομένη απώλεια βαθμών που θα υπάρξει για κάποιον από τους «μονομάχους» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να αποσπαστεί με μεγαλύτερη διαφορά στην κορυφή. 

Τέλος ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον αδιάφορο -βαθμολογικά- Βόλο στο Αγρίνιο σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όμως για το μέλλον των Αγρινιωτών στην Superleague. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία βαθμούς, καθώς το χθεσινό διπλό της ΑΕΛ επί του ΟΦΗ στην Κρήτη έκανε άνω-κάτω την βαθμολογία στην ουρά και τους μπλέκει ακόμα περισσότερο.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις