Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Συνάντηση Τζίγγερ-οπαδών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επιτέθηκε στον Βγενόπουλο, υπεραμύνθηκε την πολυμετοχικότητα και ζήτησε ενότητα στην συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των οργανωμένων.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δέχτηκε στο γραφείο του αρχικά αντιπροσωπεία του “Ενιαίου Φορέα” και συζήτησε πάνω από δύο ώρες για θέματα που απασχολούν την ομάδα. Στη συνέχεια, ο Τζίγγερ δέχτηκε στο γραφείο του και εκπροσώπους από τη “Θύρα 13”, την “ΠΑΛΕΦΙΠ” και τους “Cockneys”. Εκεί παραβρέθηκε και ο Νίκος Βαρδινογιάννης, γιος του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Γιώργου.
 
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είπε αναφερόμενος στον Ανδρέα Βγενόπουλο: “Δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής. Πιστεύω ότι δεν ήθελε ποτέ να αγοράσει την ΠΑΕ. Όλος αυτός ο θόρυβος περί ορκωτών λογιστών, έγινε απλά για τη δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζει πολύ καλά την αποτίμηση που έχει γίνει και την αξία της ομάδας”.
 
Για την πολυμετοχικότητα: “Μην πολεμάτε την πολυμετοχικότητα. Να έχετε υπομονή θα γίνουν οι σωστές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω στο παλιό μοντέλο διοίκησης από την στιγμή που έγινε η πολυμετοχικότητα. Από την πλευρά μου έχω εξαντλήσει κάθε υπομονή και όλα τα περιθώρια και με το θέμα επιστροφής του Νικόλα Πατέρα. Γιατί να μην επιστρέψει στο Δ.Σ. εφόσον ο πρόεδρος είναι άνθρωπος κύρους, σωστός που θα φτάσει ψηλά τον Παναθηναϊκό;”
 
Παράλληλα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζήτησε να μην υπάρξει “πόλεμος” στην ομάδα και οι οργανωμένοι να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, ενώ ανακοίνωσε και μείωση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας κατά 20%.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε