Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Tour de France: Ψάχνουν τη γυναίκα θεατή με την πινακίδα που προκάλεσε χάος (video)

Tour de France: Ψάχνουν τη γυναίκα θεατή με την πινακίδα που προκάλεσε χάος (video)
Twitter

Άνω κάτω έκανε το Tour de France η γυναίκα με την πινακίδα που προκάλεσε την καραμπόλα με τα δεκάδες αγωνιστικά ποδήλατα. Η δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους για πρόκληση ατυχήματος με πολλούς τραυματίες…

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα θεατής του Tour de France που μπλόκαρε – χωρίς να το σκεφτεί – με την πινακίδα τον δρόμο σε ποδηλάτες που συμμετείχαν στο πρώτο ετάπ, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, η ανώτερη ποινή που προβλέπεται από τη γαλλική νομοθεσία γι’ αυτό το αδίκημα είναι ένας χρόνος φυλακή και χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τα 15.000 ευρώ.

 

Η γυναίκα που σκόρπισε τον πανικό στον διάσημο Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, προκειμένου να ποζάρει χαμογελαστή στις κάμερες, προκάλεσε πρωτοφανή καραμπόλα με αρκετούς ποδηλάτες τραυματίες.

 

Tour de France: «Παρανοϊκή πράξη…»

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους ποδηλάτες, ο Τζάσα Σάτερλιν, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Συνολικά η καραμπόλα καθυστέρησε 100 ποδηλάτες, κι όλα αυτά επειδή η απερίσκεπτη οπαδός του Tour de France ήθελε να δείξει την πινακίδα της για να τη δουν ο παππούς και η γιαγιά της στην τηλεόραση.

«Η θεατής που προκάλεσε το ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο προτού φτάσουν εκείνοι ερευνητές. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την εντοπίσουμε. Φορούσε γυαλιά, μπλε τζιν παντελόνι, μια μπλούζα με ρίγες και ένα κίτρινο τζάκετ», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής χωροφυλακής στη Βρετάνη.

 

Για την ιστορία νικητής του πρώτου, άκρως επεισοδιακού, ετάπ του Tour de France αναδείχθηκε τελικά ο Ζουλιάν Αλαφιλίπ.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις