Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βάις: Να ξεπεράσω τον Μιραλάς!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο κίνητρο που τον ώθησε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τόνισε ότι θέλει να ξεπεράσει τον Μιραλάς. Βρέτζος: “Σύντομα εξελίξεις με τον Αμαλφιτάνο”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, που θα αγωνίζεται με το νούμερο 79, τόνισε ότι γνωρίζει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο “Καραϊσκάκη” και δήλωσε ενθουσιασμένος για την τρέλα των οπαδών της ομάδας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος καλησπέρισε τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια ο Γιάννης Βρέντζος δήλωσε: “Θεωρούμε την μεταγραφή του Βάις πολύ σημαντική που έχει παραστάσεις από σημαντικά πρωταθλήματα”

Ο Πιερ Ισά με τη σειρά του είπε: “Καλησπέρα είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Βάις. Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό και από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που έχει την εμπειρία να αγωνίζεται στην Εθνική του ομάδα και έδειξε μεγάλό ενδιαφέρον που θα ερχόταν σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο νέος ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Όλοι γνωρίζουν για τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ήταν πριν τελειώσει το συμβόλαιο με την Πεσκάρα μετά συζήτησαν με τον πατέρα μου συζήτησα και τις άλλες προτάσεις που είχα και κατέληξα στον Ολυμπιακό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄αυτό”.

Για τους στόχους του: “Στην Σϊτι άλλαξε ο προπονητής και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Επιτέλους πέρσι έλυσα το συμβόλαιο μου και είμαι χαρούμενος που από τις προτάσεις που είχα επέλεξα τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. ΤΟ σημαντικότερο είναι το νταμπλ και επίσης να συνεχίσουμε πέρα από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι όνειρο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση”.

Για την θέση που θα αγωνίζεται του χρόνου και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Είναι αλήθεια πως έχω δει τον Ολυμπιακό και μέσα από βίντεο στο Youtube γνωρίζω τον φανατισμό του κόσμου. Το στυλ μου είναι να περνάω τους παίκτες και είναι δύσκολο να έχω σταθερή απόδοση καθώς μπορεί σε ένα παιχνίδι να περάσω τρεις παίκτες και την άλλη κανέναν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στον Ολυμπιακό”.

Για τις ομάδες που απέρριψε: “Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις υπόλοιπες προτάσεις. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό με ενθάρρυνε ο πατέρας μου, αλλά η απόφαση ήταν δική μου. Ο πατέρας μου μου έστειλε ένα μήνυμα ότι ήταν χαρούμενος για την απόφαση μου όταν του την ανακοίνωσα. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή μου και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα σε μία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του”.

Για την θέση και την σύγκριση με τον Μιραλάς: “Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μέσος δεξιά και αριστερά. Μία ασίστ σημαίνει ότι βοηθάει την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν θα σκοράρω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Μιραλάς αλλά ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω αν τα καταφέρω”.

Από την πλευρά του ο κ. Βρέντζος τόνισε: “Την Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι Σαλίνο, Ολαιτάν, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης. Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με την Μαρσέιγ για τον Αμαλφιατανό και πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα τις εξελίξεις”.

Ολυμπιακός: Με το στυλό στο χέρι ο Αμαλφιτάνο

“Ερυθρόλευκη” διάψευση για Μπάριος, Γκαργκάνο και Μανωλά

Ολυμπιακός: “Στην Ελλάδα η Νάπολι για Γκαργκάνο”

“Τινάζει τη μπάνκα για Μπάριος ο Ολυμπιακός”!

Ο Αμαλφιτάνο, ο αμυντικός χαφ και οι αποχωρήσεις

Τσόρι: Αρνήθηκα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα μόνο Ολυμπιακό

Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

Ψάχνει τη “βόμβα” του καλοκαιριού με Γκαργκάνο ο Ολυμπιακός

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες

Έφτασε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκες

“Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ”

Βάις: Ανυπομονώ να δω τους… τρελούς Ολυμπιακούς

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες


“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε