Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Τσόρι: Αρνήθηκα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα μόνο Ολυμπιακό

Τσόρι: Αρνήθηκα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα μόνο Ολυμπιακό

Ο Τσόρι Ντομίνγκες κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό που ήθελε εξ αρχής ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Τσόρι Ντομίνγκες, παρέλαβε τη φανέλα με το νούμερο 35 (τη φορούσε ο Τοροσίδης μέχρι τον Ιανουάριο) και μίλησε για την επιλογή του.

Ο Αργεντινός εξήγησε τους λόγους που τον έκανε να αρνηθεί τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων και να επιλέξει τους “ερυθρόλευκους”.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω πως πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία, που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ, να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους επιστρέψω αυτήν την αγάπη με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Είχα δεχθεί τηλεφωνήματα κι από άλλες ομάδες, τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την Ισπανία, αλλά από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα, που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις. Ξέρω πώς ο κόσμος αγκαλιάζει τους παίκτες και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να τους ευχαριστήσω.

Μου άρεσε πάρα πολύ που με ήθελε ο προπονητής και ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που ήρθα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από το κέντρο, αλλά είμαι στη διάθεση του προπονητή μου να αγωνιστώ όπου εκείνος κρίνει ότι είναι καλύτερα.

Πρέπει να ξεκινήσω ταπεινά και να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου. Το αν θα αποκτήσω ηγετικό ρόλο θα το δούμε αργότερα, μετά από σκληρή δουλειά.”

Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

Ψάχνει τη “βόμβα” του καλοκαιριού με Γκαργκάνο ο Ολυμπιακός

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες

Έφτασε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκες

“Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ”

Βάις: Ανυπομονώ να δω τους… τρελούς Ολυμπιακούς

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες


“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε