Τετάρτη, 15 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Αμαλφιτάνο, ο αμυντικός χαφ και οι αποχωρήσεις

Ο Αμαλφιτάνο, ο αμυντικός χαφ και οι αποχωρήσεις

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που καλούνται να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αμαλφιτάνο και αμυντικός χαφ υψηλών προδιαγραφών οι επόμενοι στόχοι. Πέτριτς αν φύγει ο Τζεμπούρ.

Την Τρίτη αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία και ο Μίτσελ θέλει μέχρι τότε να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του την επόμενη σεζόν.

Πλέον, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην απόκτηση του αμυντικού χαφ, ο οποίος θα είναι υψηλών προδιαγραφών -όπως χαρακτηριστικά τονίζεται- και σίγουρα θα είναι όνομα που θα ξεχωρίζει. Ο Μοχάμεντ Σισοκό έχει προταθεί και εξετάζεται, ενώ ο Ολυμπιακός δηλώνει άγνοια για την περίπτωση του Βάλτερ Γκαργκάνο.

Οσον αφορά στον Μοργκάν Αμαλφιτανό η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη, με τον Γάλλο μέσο υπάρχει συμφωνία και απομένει η συμφωνία και με τη Μαρσέιγ για τον τρόπο (κανονική μεταγραφή ή δανεισμός) που θα μετακομίσει ο παίκτης στον Πειραιά.

Από κει και πέρα, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει από την ομάδα κάποιος ποδοσφαιριστής, από οποιανδήποτε θέση, τότε είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ώστε να αντικαταστήσει επάξια το κενό που θα αφήσει το ρόστερ. Αν, για παράδειγμα, έρθει πρόταση για τον Τζεμπούρ και πωληθεί, τότε θα γίνει κίνηση για επιθετικό με το όνομα του Πέτρις να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Η άφιξη του Μίτσελ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στους υπό αποχώρηση παίκτες. Για τον Βλαχοδήμο υπάρχει κι άλλη ομάδα εκτός από την Άουγκσμπουργκ, ενώ για τον Φετφατζίδη προτεραιότητα είναι το εξωτερικό,

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βλάντιμιρ Βάις, ενώ τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι υπόλοιποι (Ντε Βινσέντι, Σάμαρης κτλ.).

Τσόρι: Αρνήθηκα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα μόνο Ολυμπιακό

Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

Ψάχνει τη “βόμβα” του καλοκαιριού με Γκαργκάνο ο Ολυμπιακός

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες

Έφτασε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκες

“Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ”

Βάις: Ανυπομονώ να δω τους… τρελούς Ολυμπιακούς

Στην Αθήνα ο Ντομίνγκες


“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε