Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

(Χ)αλαρή πρόκριση για Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη πήρε την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανιώνιος ο οποίος απέσπασε… λευκή ισοπαλία στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα και με το 3-1 της Νέας Σμύρνης πήρε την πρόκριση.

Οι “κυανόλευκοι” κατέβηκαν στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους καθώς ο Νίκος Παντελής ήθελε να δώσει χρόνο και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα.

Οι “Πόντιοι” έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο με τον Βλάχο ενώ στο 56ο λεπτό είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Ναλμπάντη. Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίχτη λιγότερο καθώς στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλτσάς

Απόλλων Καλαμαριάς(Α. Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28′ λ.τ. Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Λιόνης, Παντελιάδης, Μωυσίδης, Βέργος (24′ λ.τ. Ναλμπάντης), Βλάχος, Γκουγκουλιάς, Πασιαλής (66’ Δρόσος). 

Πανιώνιος (Ν. Παντέλης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτούδης (46’ Κατσάς), Μαρουκάκης (Γιάννου), Καμπάνταης, Λάσνικ (63’ Παντίδος).

Διαβάστε ακόμα…

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό!

Το “μπαμ” ο Αιγινιακός στο Κύπελλο – ΠΑΣ… σπίτι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε