Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Πολύ σημαντικά τα δύο πρώτα φιλικά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού που τόνισε πως αποφάσεις για μεταγραφές θα παρθούν μετά τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία.

“Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν πολύ σημαντικές για εμάς προκειμένου να βρούμε την οργάνωσή μας μέσα στην ομάδα. Για τη συμπεριφορά της ομάδας στο γήπεδο και την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά γιατί έτσι στο μέλλον θα δουλέψουμε καλύτερα ομαδικά”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος συμπλήρωσε:

“Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αλλά και η τεχνική τους. Επίσης, είναι πολύ σημαντικά τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε στην Αυστρία, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα έχω μία καλύτερη εικόνα για τους παίκτες και για αυτά που θέλω στην ομάδα. Στο τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, θα εκτιμήσουμε την πορεία του και στη συνέχεια θα χρειαστεί να πάρουμε κάποιες αποφάσεις”.

Παράλληλα, ο 38άχρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών του σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

“Θέλω να αφήσω ένα μήνυμα για τους παίκτες γιατί είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της προπόνησης που έχω και μέχρι στιγμής η δουλειά τους είναι πάρα πολύ καλή”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Μαγικά” Σιόβα-Βλαχοδήμου στο Άχενκιρχ

Έρχεται ο Ρουίς – Κλείνει Τσάβες ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε