Αθλητικά

ΑΕΚ: Έτοιμος για Παναιτωλικό ο Μάνταλος

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ με τον Πέτρο Μάνταλο, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την 5η αγωνιστική της Superleague 1 (03.09.2021 / 16:00).

Ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (29.09.2021), έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό.

Την ίδια στιγμή, Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα