Αθλητικά

ΑΕΚ: Έτσι ταξιδεύει στη Λιβαδειά! Τελικός με Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, με το οποίο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει αποκλειστικά τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να αυξήσει ίσως το βαθμολογικό πλεονέκτημα που θα μπει στα πλέι-οφ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, με τον Νίκο Πλατέλλα (έκανε ατομικό πρόγραμμα) και τους τιμωρημένους Σιμόες, Κορδέρο και Άρθο να μην συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πογέτ.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS