Αθλητικά

ΑΕΚ: Η Μπράιτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανσού Φάτι από την Μπαρτσελόνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απόκτηση του Ανσού Φάτι με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ανήμερα της κλήρωσής της στους ομίλους του Europa League (θα αντιμετωπίσει τις ΑΕΚ, Μαρσειγ και Άγιαξ) η Μπράιτον έκανε το μετεγγραφικό «μπαμ», ανακοινώνοντας την απόκτηση -με μονοετή δανεισμό- του Ανσού Φατί.

Την περασμένη σεζόν ο 19χρονος Ισπανός επιθετικός μέτρησε 51 συμμετοχές (10 γκολ/4 ασίστ) με την Μπαρτσελόνα, με την οποία συνολικά έχει 112 εμφανίσεις (29 γκολ/10 ασίστ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα