Αθλητικά

ΑΕΚ: Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα

Μια ημέρα μετά τις επιστροφές των Πάολο Φερνάντες, Ροδόλφο Πισάρο και Άλεξ Κάλενς στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, στην ΑΕΚ δεν είχαν κάποιο άλλο ευχάριστο νέο.

Χωρίς κάποια νέα επιστροφή παίκτη ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ η προπόνηση της Παρασκευής (29.12.2023), με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Στους “κιτρινόμαυρους”, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στη… δράση τις επόμενες μέρες. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την ΑΕΚ περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις, ενώ την πρωτοχρονιά θα γίνει προπόνηση το απόγευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS