Αθλητικά

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς χάνει και το ντέρμπι της OPAP Arena

Μετά από τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς χάνει και το “μεγάλο” ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena (07.04 – 20:30).

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν αγωνίστηκε στα ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στους “αιώνιους”, λόγω του μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να τον αντικαθιστά.

Η κατάσταση ου Αυστριακού πορτιέρε επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα. Ο Στάνκοβιτς, όμως, δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα (05.04.2024), κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί και κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη. Πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει άλλη απουσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα