Αθλητικά

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μιλάντ Μοχαμαντί

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα ρεβάνς με την Κηφισιά στο Κύπελλο Ελλάδας (23.12.2021 / 19:00), τον τελευταίο της για το 2021.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε την Τρίτη (21.12.2021) τον Μιλάντ Μοχαμάντι να ολοκληρώνει το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την ελαφριά θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Όσοι παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, τη στιγμή που ο Μάριο Μιτάι ακολούθησε ατομικό, ενώ οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα