Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σημαντική διαφορά με Γαλανόπουλο – Τα δεδομένα της υπόθεσης

ΑΕΚ: Σημαντική διαφορά με Γαλανόπουλο – Τα δεδομένα της υπόθεσης
Intime.gr

Το συμβόλαιο του Κώστα Γαλανόπουλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να φτάσει σε νέο deal με τον νεαρό μέσο, απέχουν πολύ από το να στεφθούν με επιτυχία.

Μεγάλη διαφορά φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ με τον Κώστα Γαλανόπουλο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τον αθλητικό Τύπο, η πλευρά της ΑΕΚ ήρθε σε επαφές με αυτή του Έλληνα μέσου πριν από περίπου 1,5 μήνα. Όπως αναφέρεται, οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν στον διεθνή μέσο συνολικό ποσό 550.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ενώ οι εκπρόσωποι του παίκτη αξίωσαν περίπου τα διπλάσια.

Το τελευταίο διάστημα, δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Όπως φαίνεται, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει σημαντικά την πρόταση της προς τον παίκτη, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή πρόβλημα στα χαφ, λόγω της απουσίας του Σιμάνσκι (θα μείνει στα… πιτς σχεδόν 3 μήνες) και την πιθανή πώληση Μάνταλου. Απ’ την άλλη, ο Γαλανόπουλος είναι τραυματίας από τον Δεκέμβριο του 2019 και σε περίπτωση που το κλίμα “στραβώσει” πολύ, κινδυνεύει να μείνει άπραγος για ενάμιση χρόνο. Πάντως, ο Μάσιμο Καρέρα υπολογίζει κανονικά στον νεαρό μέσο και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει μόλις διαπιστώσει πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις