Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν μπορούσαν για κάτι καλύτερο (video)

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν μπορούσαν για κάτι καλύτερο (video)
Intime.gr

Δεν ήθελαν να χάσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν. ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο “Αλκαζάρ”, σε ματς για τη 15η αγωνιστική της Superleague. 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Γιάννινα (0-0) για την 15η αγωνιστική της Superleague. Σε ένα κακό παιχνίδι, όπου στο δεύτερο ημίχρονο δεν πραγματοποιήθηκε καμία αξιόλογη φάση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα, αλλά η ΑΕΛ… ανέβασε «στροφές» πολύ γρήγορα και πήρε τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα, στο 6’ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Φιλίπ έβγαλε τη σέντρα, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα άουτ.

Οι «βυσσινί» είχαν το… πάνω χέρι μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως βελτιώθηκε στη συνέχεια και στην πρώτη του τελική στο ματς (29′) λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Νάγκι είχε μία άστοχη έξοδο, ο Καρτάλης σχεδόν σε κενή εστία δεν κατάφερε να πιάσει το πλασέ όπως θα ήθελε για να ευστοχήσει.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ και στο φινάλε του πρώτου μέρους (43’). Ο Παμλίδης βγήκε στην αντεπίθεση, έστειλε, όμως, την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Νάγκι.

 

Στην επανάληψη, το θέαμα ήταν πολύ «φτωχό». Οι δύο ομάδες προτίμησαν να παίξουν με… βαθιές μπαλιές, γεγονός που δεν δυσκόλεψε τους αντίπαλους αμυντικούς. Αποτέλεσμα να μην καταγραφεί καμία καλή στιγμή.  Οι «βυσσινί» παραμένουν στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έχει 14 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις