Αθλητικά

“Αφεντικό” με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στην έδρα του Ηρακλή με 1-0, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ κι έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία του σχετικού πρωταθλήματος. Ισόπαλοι στο Πανθεσσαλικό Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός, με τους Βολιώτες να ισοφαρίζουν στο 83'

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να αποδράσει από το Καυτανζόγλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή με γκολ του Γενγκά και έτσι πέρασε πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ερυθρόλευκους” ο Γκίτκος, που στο πρώτο μέρος… κατέβασε ρολά. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο δεύτερο μέρος, δεν έκαναν σχεδόν φάση και οι Βολιώτες κράτησαν άνετα το υπέρ τους 1-0 που τους έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν… με την μία στην κορυφή των πλέι οφ.

Στο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και έτσι η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μπροστά σε 5.000 περίπου οπαδούς της Νίκης, ο Παναιτωλικός προειδοποίησε με το οριζόντιο δοκάρι από τον Μπακάκη στο 9′, πέτυχε γκολ με τον Καμαρά στο 13′ αλλά δεν μπόρεσε να καθαρίσει το “διπλό” από το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Νίκη ήταν καλύτερη και δικαιώθηκε στο 83′ όταν έπειτα από κόρνερ του Κυριάκου, ο στόπερ Αγγελος Βέρτζος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία: 

1. Ολυμπιακός Βόλου 4 β. 
2. Παναιτωλικός 2 
3. Νίκη Βόλου 1 
4. Ηρακλής 1 

Η επόμενη αγωνιστική (05/06): 

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 
Παναιτωλικός-Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα