Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα για την ομάδα του Λουτσέσκου στο πρώτο φιλικό στην Ολλανδία

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα για την ομάδα του Λουτσέσκου στο πρώτο φιλικό στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Αϊντχόφεν, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι από τον Δικέφαλο του Βορρά και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Η ολλανδική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και στο 10′ βρήκε δίχτυα με τον Ζάχαβι, το γκολ του οποίου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Η Αϊντχόφεν συνέχισε να πιέζει και στο 25′ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μάριο Γκέτσε, ενώ στο ίδιο λεπτό δυνατό σουτ του Φαν Χίνκελ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μαντουέκε με πλασαριστό κοντινό σουτ, παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει, με τους Ολλανδούς να “σφυροκοπούν” την εστία του Δικεφάλου. Στο 37′ ο Μαντουέκε δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. Οι Ολλανδοί συνέχισαν να είναι ανώτεροι και μάλιστα σε σύντομο διάστημα τρία διαδοχικά σουτ του Σανκαρέ δεν βρήκαν στόχο και αποκρούστηκαν από τον Πασχαλάκη.

Η κεφαλιά του Τόμας στο 63′ πέρασε άουτ στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα. Μέχρι το φινάλε, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο πρώτο του τεστ στην Ολλανδία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

PSV (Ρότζερ Σμιντ): Ντρόμελ, Ραμάλιο, Μβένε, Μποσάγκλι, Μαξ, Σανκαρέ, Φαν Χίνκελ, Μαντουέκε, Γκέτσε, Φερτέσεν, Ζάχαβι.
Β’ μέρος: PSV: Ντρόμελ Τέζε, Ομπισπο, Βιέργκεβερ, Οππεγκαρντ, Προπερ, Σανκαρέ (85′ Ρίγκο), Τόμας (83′ Σαμπό), Μάουρο τζούνιορ, Φοφανά, Ιχαταρρεν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα και Σφιντέρσκι.
B’ μέρος: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Τζόλης και Ολιβέιρα (78′ Κούτσιας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις