Αθλητικά

Αλαφούζος για την πιθανότητα να κλείσουν τα γήπεδα: «Ντροπή»

O Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο τα σενάρια για κλείσιμο των γηπέδων των ελληνικών ομάδων, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να αναφέρει χαρακτηριστικά την λέξη ντροπή.

O Γιάννης Αλαφούζος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter(νυν πλατφόρμα X) σχολίασε την ενημέρωση της UEFA για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς θεατές, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γράφει την λέξη «ντροπή».

Αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Πέμπτη(14/12) οι «πράσινοι» υποδέχονται στην Λεωφόρο την Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, με τον Παναθηναϊκό να θέλει νίκη ή ισοπαλία για να συνεχίσει στην Ευρώπη μέσα από το Conference League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης και Ζόραν Γκάιτς υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας στον αθλητισμό
«Οι σχέσεις των δύο χωρών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν μεταφράζονται σε ουσιαστικές συνεργασίες με θετικό αποτύπωμα για τις κοινωνίες μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού
Ο Γιάννης Βρούτσης με τον Ζόραν Γκάιτς