Αθλητικά

Ανάρτηση της Euroleague για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Ηρεμία πριν από την καταιγίδα»

Όλα έτοιμα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός θα “μονομαχήσει” αύριο (02/01/25, 21:15, Live από το Newsit.gr) με τον Ολυμπιακό στη 19η αγωνιστική της Euroleague και οι διοργανωτές έκαναν μία φοβερή ανάρτηση μέσα από το Telecom Center Athens.

Η “καρδιά” της Euroleague χτυπάει αυτή την αγωνιστική στην Ελλάδα για το “αιώνιο” ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με άπαντες να περιμένουν μία “καυτή” ατμόσφαιρα στην έδρα των “πρασίνων”.

Ο λογαριασμός της Euroleague στα social media ανέβασε έτσι φωτογραφίες από το άδειο γήπεδο του “τριφυλλιού” και έγραψε: «Ηρεμία πριν από την καταιγίδα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EuroLeague (@euroleague)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης για το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα