Αθλητικά

Άνοιξε… πόρτα στην Ίντερ ο Μαζουακού;

Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει στο μέλλον να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια ομάδα με τον Τζόφρεϊ Κοντογκμπιά, που πλέον παίζει στην Ίντερ

Ο Μαζουακού είχε αγωνιστεί με τον παίκτης των “νερατζούρι” στη Λανς και εξέφρασε την επιθυμία να είναι και πάλι συμπαίκτες.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στην «ilSussidiario.net»: “Είμαι φίλος του Κοντογκμπιά, τον ξέρω πολύ καιρό. Παίξαμε μαζί για πέντε χρόνια στις ακαδημίες της Λανς. Η Ίντερ πήρε έναν σπουδαίο παίκτη και ονειρεύομαι να είμαι σε θέση να παίξω ξανά μαζί του. Θα ήταν απίστευτο να φορούσαμε ξανά την ίδια φανέλα, όπως όταν ήμασταν παιδιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα