Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντιδράσεις για το All Star Game, ο Λέοναρντ «ακολούθησε» Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς

Αντιδράσεις για το All Star Game, ο Λέοναρντ «ακολούθησε» Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς

Πληθαίνουν οι «φωνές» των «σταρ» του ΝΒΑ που χαρακτηρίζουν τη διεξαγωγή του All Star Game εν μέσω πανδημίας ως κάτι… περιττό.

Το ΝΒΑ αποφάσισε –εν μέσω κορονοϊού- να πραγματοποιήσει το φετινό All Star Game στην Ατλάντα. Η επιλογή του όμως έχει αρχίσει να δέχεται «χτυπήματα» από τα μεγαλύτερα ονόματα του πρωταθλήματος.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε την αρχή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τη… σκυτάλη και τώρα ήρθε η σειρά του Καγουάι Λέοναρντ να εκφράσει την αντίθεση του, ρίχνοντας μάλιστα τα «καρφιά» του προς τη Λίγκα.

Ο Αντετοκούνμπο σύμφωνος με Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν με ενδιαφέρει το All Star Game» (video)

«Είναι τα χρήματα πάνω από την υγεία. Όλοι ξέρουμε γιατί παίζουμε. Είναι μια ευκαιρία να βγάλουν λεφτά. Παίζουμε παιχνίδια τώρα και έχουμε ακόμα πανδημία» δήλωσε ο ηγέτης των Κλίπερς.

Απ’ τη μεριά του, ο Τζέιμς Χάρντεν πίστευε πως θα έχει την ευκαιρία να δει περισσότερο την οικογένεια του, μιας το πρόγραμμα στο ΝΒΑ έχει επιβαρυνθεί. «Συμβαίνουν τόσα και με τον ιό και διοργανώνουμε ένα τέτοιο event; Καταλαβαίνω τους λόγους, αλλά νιώθω, ειδικά με τέτοιο πρόγραμμα που έχουμε, νιώθω ότι όλα επιβάλλονται στους παίκτες. Ήδη παίζουμε πολλά ματς στην εβδομάδα. Νόμιζα ότι θα χαλαρώναμε εκείνη την εβδομάδα, θα ήμασταν με τις οικογένειες μας, θα κάναμε ένα βήμα πίσω από το μπάσκετ» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης παικτών, ο Κρις Πολ, μίλησε και εκείνος για την κατάσταση: «Είμαστε στα τηλέφωνα και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και δεν είχαν διαλλείματα. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που ζω χωρίς την οικογένεια μου, οπότε όλοι έβλεπαν αυτή την ευκαιρία για να δουν τις οικογένειες τους. Η Ένωση πάντα πράττει έχοντας τους παίκτες στο μυαλό της. Αλλά οι παίκτες έχουν συναισθήματα και θα πρέπει να μπορούν να τα εκφράζουν. Το σέβομαι αυτό»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις