Αθλητικά

Απίστευτο ξύλο στο Αργεντινή – Δομινικανή Δημοκρατία: Μπουνιές στο κέντρο του παρκέ

Αδιανόητο χάος επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα για το FIBA AmeriCup

Άκρως επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ΑργεντινήΔομινικανή Δημοκρατία (83-84) για το FIBA AmeriCup που διεξάγεται στη Νικαράγουα.

Οι μπασκετμπολίστες της Αργεντινής και της Δομινικανής Δημοκρατίας μετέτρεψαν σε ρινγκ το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως στο κέντρο του γηπέδου, με τους Ντέιβιντ-Τζόουνς Γκαρσία και Χουάν Γκερέρο από τη Δομινικανή Δημοκρατία να μοιράζουν… μπουνιές.

Όπως είναι φυσικό, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αναμένεται να τιμωρηθούν σκληρά από τη FIBA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Προτεραιότητα η οικογένειά μου και το μπάσκετ» – «Να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα»
«Γνώρισα τη Μαράια το 2015 στο Λας Βέγκας, της μίλησα, μου έριξε ''χυλόπιτα'' και ξαναπροσπάθησα το 2016», εξομολογείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπo και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου 7