Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και οι Ντένβερ Νάγκετς στη Δυτική Περιφέρεια του NBA και οδηγούν την “κούρσα” της κατάταξης, μετά και τις νέες εκτός έδρας νίκες τους επί των Σάρλοτ Χόρνετς με 109-96 και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 123-112 αντίστοιχα.
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είχαν εύκολο έργο κόντρα στους αδύναμους Σάρλοτ Χόρνετς και με τον Γκίλτζιους Αλεξάντερ να πετυχαίνει 33 πόντους με 7 ασίστ, έφθασαν άνετα στη 13η νίκη τους σε 14 αγώνες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο NBA.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μόλις μία ήττα παραπάνω έχουν οι Ντένβερ Νάγκετς, που πήραν με τη σειρά τους τη 10 νίκη τους στη σεζόν, στο μεγάλο ντέρμπι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε τα πάντα για τους νικητές, με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ για τους “λύκους”, ο Τζούλιους Ραντλ με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.
Τα αποτελέσματα στο NBA
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μέμφις Γκρίζλις 108-100
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάρλοτ Χόρνετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 96-109
Ιντιάνα Πέισερς – Τορόντο Ράπτορς 111-129
Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς 112-123