Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποθέωση για τον Ιμπραΐμοβιτς στην Ιταλία και από τον ίδιο τον Ζλάταν

Αποθέωση για τον Ιμπραΐμοβιτς στην Ιταλία και από τον ίδιο τον Ζλάταν
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε με δύο γκολ στη Serie A και οδηγεί τη Μίλαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την αποθέωση στην Ιταλία, αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Στα 39 του χρόνια, ο Σουηδός σούπερ σταρ συνεχίζει να μαγεύει στα γήπεδα και όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, η απάντησή του ήταν… αφοπλιστική: «Πιστεύω σε μένα, πιστεύω στον Ζλάταν. Με τον Μαντζούκιτς (μένει μόνο η ανακοίνωση) θα έχουμε δύο επιθετικούς που προκαλούν φόβο στον αντίπαλο».

Ο Ζλάταν επέστρεψε «καυτός» κι η Μίλαν μόνη πρώτη στην Serie A (video)

Τα χέρια του “τρίβει” όμως και ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ο οποίος βλέπει την ομάδα να ενισχύεται μετεγγαφικά, την ώρα που έχει πια στη διάθεσή του ξανά και τον Ιμπραΐμοβιτς. «Είναι πρωταθλητής σε ό, τι κάνει. Με την επιστροφή του έχουμε άλλες δυνατότητες τακτικής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Καταφέρνει ακόμα να με εκπλήξει, παρόλο που τον γνωρίζω καλά τώρα. Πρέπει να περιμένουμε τα καλύτερα από αυτόν, αλλά σήμερα έκανε και κάτι πέρα από αυτό» ήταν τα αποθεωτικά σχόλια του Ιταλού τεχνικού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα δύο γκολ κόντρα στην Κάλιαρι, o Ζλάταν έφθασε τα 12 στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς που ξεκίνησε ως βασικός, βρίσκοντας δίχτυα με εκπληκτικό ρυθμό (1,73 γκολ ανά παιχνίδι). 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις