Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρεσε ο… νέος Παναθηναϊκός του Πογιάτος – Ξεχώρισε ο Σαβιέρ

Άρεσε ο… νέος Παναθηναϊκός του Πογιάτος – Ξεχώρισε ο Σαβιέρ
Intime.gr

Πρώτο φιλικό της σεζόν και… μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από το Μαρκό, στοιχεία που δεν βοηθούν στο να βγει κάποιο σοβαρό συμπέρασμα. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έδειξε διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε γρήγορα και νίκησε με στο Κορωπί. Ξεχώρισε με την παρουσία του ο Σαβιέρ.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στα φιλικά προετοιμασίας. Η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος επικράτησε 3-0 της Μαρκό, με σκόρερ τους Μακέντα (4′), Σαβιέρ (37′) και Τζαβίδα (64′).

Ο Ισπανός προπονητής του “τριφυλλιού” επέλεξε τον Σωκράτη Διούδη για τη θέση του τερματοφύλακα, στόπερ τους Βέλεθ και Καραγιάννη, ενώ οι Ζαγαρίτης και Σαμαράς ήταν οι δυο μπακ του “τριφυλλιού”.

Click4more: Ο Φακούντο Σάντσες και με τη… βούλα στον Παναθηναϊκό (video)

Ως κεντρικοί μέσοι ξεκίνησαν οι Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης, στις πτέρυγες βρέθηκαν οι Χατζηγιοβάνης και Σαβιέρ, ο Αθανασακόπουλος αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, με αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Σαβιέρ να βοηθά πολύ στη δημιουργία φάσεων. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4΄με την κοντινή προβολή του Μακέντα

Κινητικότητας ήταν και ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος στο 37′ έφτιαξε με όμορφη σέντρα το 2-0. Ο Σαβιέρ υποδέχθηκε την μπαλιά του Έλληνα μεσοεπιθετικού και σκόραρε ανενόχλητος. Συνολικά, το “τριφύλλι” είχε 6 τελικές στο πρώτο μέρος, εκ των οποίων οι 4 πήγαν στην αντίπαλη εστία και μάλιστα με… αξιώσεις.

Ο Ντάνι Πογιάτος προχώρησε σε 7 αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης (μπήκαν οι Τουρκοχωρίτης, Μαυρομμάτης, Μ. Τζαβίδας, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Αγιούμπ και Μπουζούκης). Ακολούθησαν άλλες τέσσερις στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι κινητικός, κατάφερε στο 64΄να φτάσει στο 3-0 με το τέρμα του Τζαβίδα, ενώ έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης (32’ Ξενόπουλος, 57’ Χριστογεώργος), Σαμαράς (46’ Τουρκοχωρίτης), Καραγιάννης (57’ Σιδεράς), Βέλεθ (46’ Μαυρομμάτης), Ζαγαρίτης (57’ Λαζαρίδης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Αγιούμπ), Αθανασακόπουλος (46’ Μπουζούκης), Σερπέζης (57’ Σ. Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (46’ Αϊτόρ), Μακέντα (46’ Μ. Τζαβίδας), Σαβιέρ (46’ Εμμανουηλίδης).

Μαρκόπουλο (3-5-2): Χαλκίδης (57’ Κακαγιάς), Κοντογιάννης (83’ Σκουρλής), Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Μανδαμαδιώτης, Γκεμίσης, Δρόσης, Κατσικογιάννης, Κόκκας (46’ Τσεβάς), Γκούλιας (57’ Γκριμέκης).

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις